BOZZO – LODZIARNIA & EKLEROWNIA
Ice Cream Bozz
Filarem lokalu jest para przyjaciół, którzy poznali się w Barcelonie. Bartek jest finansistą, i zarządza biznesem. Adrian to kreator smaków, ice cream chef i cukiernik, który uczył się tworzenia lodów i deserów od najlepszych mistrzów w Hiszpanii.
Nie każdy superbohater nosi pelerynę. To zostało ustalone już dawno. Nasz nosi kucharską bluzę, a jego mocą jest nieskończona kreatywność!
Adrian uczył się od mistrzów hiszpańskiej szkoły cukierniczej. Kilka lat podróży po Półwyspie Iberyjskim, praca w lodziarni z ponad 40-letnią historią, wiele prób i wyrzeczeń.
Jeżeli udało Ci się trafić do jednego z naszych lokali, to pewnie częstował Cię lodami spod lady, które chwilę wcześniej wymyślił. Jeżeli jeszcze nie, to na pewno warto sprawdzić to, co przygotował teraz i jest dostępne na wyciągnięcie ręki w naszym sklepie online.